Droomeiland Porquerolles

Op een steenworp afstand van het mondaine leven van de Côte d’Azur ligt het Île de Porquerolles. Een andere wereld. Ongerept, autovrij en gezegend met prachtige stranden. Na aankomst met de veerboot (overtocht 20 m) huur je in het enige dorp van het eiland (Le Village) een fiets en trek je erop uit over de onverharde paden. Voor de ultieme Porquerolles-ervaring boek je een kamer bij een hotelletje in Le Village zodat je een paar dagen kunt blijven. Als de laatste veerboot dan teruggaat naar het vasteland bestel je op het zanderige dorpsplein een pastis en kijk je naar dorpelingen en gasten die petanque spelen tot de zon onder gaat. Magnifique!

Plage de Notre-Dame

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>