McDonalds 2.0

Je zou me een laffe vegetariƫr kunnen noemen. Ik eet weinig vlees, maar kan/wil toch niet helemaal zonder. In New York is uiteindelijk het onmogelijke gebeurd. Ik ben hamburgerfan geworden. Niet bij McDonalds, maar bij de Shake Shack. Deze keten begon met een kraampje in Madison Square Park en heeft nu verschillende vestigingen in heel Manhattan. In plaats van clowns en happy meals draait het er enkel en alleen om geweldige hamburgers in allerlei soorten en maten. Favoriet: de Smoke Shack.

IMG_0602

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>