Noflik Easterein

Toevallige ontdekkingen zijn het leukst. Café-restaurant Noflik in Easterein had ik vooraf op internet kunnen vinden, maar dan was het half zo leuk geweest. Nu reed ik in het spoor van Mata Hari door Friesland, begon het stevig te regenen en zag ik vanuit mijn ooghoek een fijne plek om te schuilen. Noflik dus. Met één stap over de drempel ga je er vijftig jaar terug in de tijd. Uitbaters Yvon en Ad hebben er van de nood een deugd gemaakt. In plaats van het oude interieur eruit te slopen, hebben ze het tot een attractie gecultiveerd. Het resultaat is een uniek adres, waar niet alleen de dorpelingen een borrel drinken maar waar je ook een hapje kunt eten. Oh, en als je toch bent, vraag dan even of je boven de Boppesael mag zien. www.noflikeasterein.nl

Noflik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>