Les Aillons: weg van de ski-industrie

Les Aillons ligt knus in het Massif des Bauges. Ooit was het een geliefd ski-oord bij de welgestelde burgers van nabije steden als Chambéry en Grenoble. Tegenwoordig is het boerenland met een heerlijke ontspannen vorm van toerisme. Ver weg van de betonnen slaapfabrieken en de prefab wintersport. www.lesaillons.com28_ Aillon le Vieux als een winters schilderij  5_ In de lift alle tijd om het landschap te bewonderen20_ Musher Serge stuurt zijn span over het parcours 3_ Geen wintersportindustrie, maar puur natuur

10_ Met liefde gemaakt

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>