Laptop/tablet foetsie

Afgelopen zaterdag in AD column over verdwenen laptop. Aan boord van vliegtuig laten liggen. Dom, dom, dom, maar niemand die een poging ondernam om hem terug te vinden, terwijl vluchtnummer en stoel bekend waren. Kastje naar de muur en terug. Veel lezers reageerden met soortgelijke ervaringen én een waarschuwing: op Schiphol lijkt bij de security een handige jongen werkzaam die netjes gekleurde bakjes stapelt. Alleen doet hij dat liefst met laptop of tablet er nog in. Een AD lezer was attent, hield ondanks de ‘labrador ogen’ van de beveiliger voet bij stuk en kreeg uiteindelijk zijn eigendom terug. Was dit toeval of een Hans Klokje?

imagesAM9NIJCL

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>