Topgids Barcelona

Vergeet de Lonely Planet en laat de 100% Gids maar thuis. De nieuwe reisgids ‘Barcelona voor Gevorderden’ neemt je écht mee naar het binnenste van de stad. De truc? Zes Nederlandse journalisten en stadsgidsen vertellen met liefde over hún Barcelona en verklappen de leukste adressen. Met mooie fotografie die verder gaat dan de standaard toeristenplaatjes, goede kaarten met wandelroutes en gewoon héél, héél veel geweldige tips. www.oostenwind.org

BAVG-omslag-voorkant

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>