Alleen in de Sixtijnse kapel

In een AD-column vervloekte ik de drukte in de Sixtijnse kapel. Dat deze de bijzondere sfeer verziekte en dat ik er zo graag eens in mijn eentje zou rondlopen. Als was het maar een minuut. Een lezer mailde een link die dat mogelijk maakt. Het wonderwerk van Michelangelo voor mij alleen. Virtueel. Dat dan weer wel. Nog een suggestie: blijf in het museum zo lang mogelijk dralen. Tot ze je met zachte dwang naar buiten werken. Via de kapel!

http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html

 

4 reacties op “Alleen in de Sixtijnse kapel

  1. geweldig ! ben inmiddels al meerdere keren in Rome geweest maar bij ieder bezoek was er wel iets waardoor ik niet de sixtijnse kapel kon zien. 3 weken geleden met hemelvaart weekend weer naar rome en wederom stond de sixtijnse kapel op het programma. helaas kreeg een mede reisgenote een beroerte bovenop de koepel van het vaticaan, en heb ik als enig taliaans sprekend reislid , de middag en avond op de eerste hulp in rome doorgebracht terwijk de rest van het gezelschap door de kapel ging met een gids…. deze site maakt alles goed !

  2. Ik las je columns altijd al, maar ik weet zeker dat die blogs veel aan je krantenverhalen toe te voegen zullen hebben! (Eigenlijk haat ik al die bloggers die denken dat ze kunnen schrijven, maar met zo’n goeie columnist als jij ligt dat anders :) – mijn eerste bezoekje aan je weblog was alvast een verademing!). Ga door!

  3. Hallo,
    Vind het erg plezierig te lezen dat u de door mij ingestuurde link gewaardeerd
    hebt. Ik lees uw wekelijkse kolom altijd met plezier.

    M.v.g. Rinus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>