Smerig Formule 1 Hotel

Bij de introductie van het Formule 1 hotel in Nederland was ik enthousiast. Precies wat de reiziger nodig had. Een eenvoudige en spotgoedkope plek om te slapen. Het idee van simpele, schone kamers met prima sanitair op de gang was vernieuwend. Nu wordt F1 links en rechts ingehaald. Mijn laatste nachtje F1 bij de luchthaven van Genève was dan ook een drama. Het was rumoerig en bovenal vies. Zeven toiletten en vijf douches geprobeerd. Reactie van F1: ‘Jammer voor u.’ Nee hoor, ik slaap volgende keer gewoon ergens anders. En als er niets verandert sterft F1 een langzame tragische dood.

F1, douche2 F1, toilet2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>