Top: Market Hotel Barcelona

Mijn favoriete hotel in Barcelona! Het ligt in het hartje van Eixample op loopafstand van het centrum. Mooie kamers met een aziatisch accent, tegen, als je de agenda goed in de gaten houdt, zeer betaalbare prijzen. Voor Barcelona zeker. Het restaurant is bovendien geliefd bij de locals en dat wil in deze stad van fijnproevers iets zeggen. Om 21 uur begint de eerste zitting, een paar uur later de tweede. Het eten is goed, eigentijds en niet duur. Reserveren!

http://www.andilanahotels.com/es/hoteles/hotel-market

Markethotel

2 reacties op “Top: Market Hotel Barcelona

  1. Inderdaad een mooi hotel. Ook een lunch tussen de locals is aan te bevelen. Driegangen incl. wijn voor 9,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>