Blogger

Zo, dus nu ben ik blogger. Niet te lang nadenken over het eerste bericht. Gewoon maar beginnen. Een gouden tip: Costa Vicentina. De geheime kust van Portugal. Gelegen in het wilde westen van de Algarve. Droomstranden, weinig mensen en spectaculaire golven voor surfers.

Costa Vicentina, rode rotsen.

3 reacties op “Blogger

 1. Beste Hans,
  Leuk dat je nu ook blogger bent. Hoeven we dus niet meer te wachten op jouw wekelijkse column in het AD, maar kunnen we iedere dag genieten van jouw reiservaringen. Ben benieuwd wat je allemaal gaat “bloggen” en dan natuurlijk met name over Spanje.

  Un cordial saludo,

  Marlies Baivus-Duquesnoy
  Persafdeling Spaans Verkeersbureau

 2. Hallo Hans,

  Hoera, ik blij. Jouw goede smaak is ook de mijne. Deze fan van Algarve en Alentejo
  kijkt al verlekkerd uit naar zijn trekkingfietstocht langs de Costa Vicentina, van noord naar zuid, met aanloop vanuit Lissabon. Smullen wordt het ook van de pasteis de nata onderweg. Eerst warmhappen bij pasteisdebelem.pt in BelĂ©m, Lissabon. Daar zijn ze volgens de Portugezen het aller-, allerlekkerst. Niet langer afgedwaald, want het gaat hier toch vooral om ‘het wilde westen’. Heerlijk vooruitzicht, die leuke plaatsjes als Vila Nova de Milfontes, Zambujeira do Mar, Aljezur, Arrifana, Bordeira, Carrapateira. De rust, de ruimte, de kliffen, de stranden, de zon, de visgerechten, ontelbare kopjes bica…Hoe lang ik ga? Geen idee. Dus blijven hangen waar het me bevalt. Wanneer ga je zelf weer?

  Groeten,
  Michiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>